Éterium pénztárca.


Az Andarák 5D-s mester lény kristályok, amelyeknek monatomikus egyatomos a struktúrája és prima matrát tartalmaznak ami 70 ásványi anyagból áll.

A monatomikus Andara kristályok rendkívül magas energiájú frekvenciát bocsátanak ki, amely megfelel az 5. Amint fény jár át egy Andarát, erőteljes transzformatív gyógyító energiát bocsát ki, és éterium pénztárca azonnal és közvetlenül be lehet vezetni az éterium pénztárca.

Az Andara kristály vizsgálatánál úgy tűnik, -új anyagról van szó, mint amit eddig a földön ismertek. Sem az üveg sem a kristály kategóriába nem tartoznak, éterium pénztárca spektroszkópos vizsgálat is eltérést mutatott, - se nem üveg, se nem kristály szerkezetűek!

Fajsúlyukat tekintve is különböznek az üvegtől és a kristályoktól. Mivel nem ásvány, igy nyilván nem top bitcoin a szilikátok csoportjaba, de nem is üveg, hiszen csillámos a törése, lapokban hasad. Kimutatható benne: vas, molibdén, mangán, szelén, réz, kobalt, nikkel, urán Miben segít?

Az Andara egyike a Mester Kristályoknak, gyógyító és erőteljes eszköz: -Segít a tudatosság és a rezonancia növeléséhez, az univerzális tudáshoz való éterium pénztárca - Tisztítja és harmonizálja a csakrákat - Aktiválja az energia csatornázás képességét - Felgyorsítja a spirituális fejlődés folyamatát és segíti az egyéni manifesztációt. Rendkívüli szépségével együtt az Andara Kristály energetikai előnyöket hordoz, gyógyító és védelmi képességet.

Fokozza a kristály tulajdonosa és a természet közötti kommunikációt. Az Andarák azért éterium pénztárca itt, hogy segítsenek bennünket a fejlődésünk lépéseiben.

Segít az önszeretet, az önbizalom, a belső kapcsolat, önmagunk minden aspektusának elfogadása különösen, amelyek nem szerethetőek vagy érdemtelennek vannak tartva területein, arra ösztönöz, hogy szállj önmagadba mélyen és ragyogj az Isteni Fényeddel minden területen, és ezzel nem mindig könnyű szembenézni! Elősegíti a feltétel nélküli szeretetet és az együttérzést. Megnyitja a Szívcsakrát, hogy megbocsátást találjunk önmagunkban, hogy megengedjük magunknak, hogy megkapjuk azt a szeretetet, amelyben vagyunk.

legjobb bináris opciók 10-től

Az önszeretet megnyitásához és a kegyelem és öröm által történő öngyógyításhoz használjuk. Mik azok az Andara kristályok? Az Andara kristályok az Univerzumban létező legmagasabb rezonanciájú kristályok. Az Andara kristályok 5.

Az alapfogalmak magyarázata

Az Andara kristályokat az ősi Atlantiszban és Lemúriában használták, mint fejlett emelkedési technológiát, a többszintű energia test kiemelkedő spirituális fejlődéséért és teljes meggyógyításáért. Egy ilyen hyper mezőben történt az, hogy a prima matra materia porok, azaz az elsődleges anyag porai és az Andara kristályok létrejötte.

Azáltal, hogy tudatos interakcióba léptek a prima matrával, átalakították a kristály szintű DNS-üket, ami által egy rendkívül jövőbeni emberi lény formává váltak, ami még fejlettebb az ő fénymátrixukban, mint az akkori éterium pénztárca.

Ezáltal a történetünk ezen pontján nem hívjuk őket a továbbiakban lemúriaiaknak, és andaraiaknak fogjuk hívni őket. Az Andarák 5D-s mester lény kristályok, amelyeknek monatomikus a struktúrája és prima matrát tartalmaznak ami 70 ásványi anyagból áll.

Ez a legjobb Cryptocurrency pénztárca? Hölgyeim és uraim, az internetes emberek ma egy igazán izgalmas új kripto pénznemű hűtőtároló terméket szeretnék megosztani, amely szerintem valódi játékváltó lehet, de mielőtt elkezdenénk vele, ha kriptovaluta rajongó vagy, Ha megismerkedsz az olyan innovatív technológiákkal, mint a kriptovaluta és a blokklánc, akkor a megfelelő helyen vagy, ezért kérjük, fontolja meg, hogy feliratkozik rá, és megüti a kis csengő értesítési gombot oda, hogy felkapja a fejét, amikor csak Új tartalom közzététele előzetesen köszönöm, és tudom, hogy az ideje értékes, tehát folytassuk és éterium pénztárca ki ezt, ha a mai videónk egy olyan újoncról szól, aki a hardver pénztárca területén próbálkozik Hozzon létre egy csúcsminőségű megoldást a kriptovaluta lehető legbiztonságosabb és legbiztonságosabb tárolására, hogy itt semmilyen sarkot ne vágjanak, és ezt a terméket N-sírnak hívják. Az N-sír csapat jelenleg közeledik Az IndieGoGo kampányukhoz hozzávetőleg egy hét van hátra, és a kampányt több mint ezer százalékban finanszírozzák a videó felvétele óta, tehát nincs itt a fizikai eszköz, hogy megmutassam, de itt nagyon sok szeretni És akartam leírni a terméket és mi is szól a kampány lezárása előtt, tehát ha érdekel egy ilyen felvétel, akkor határozottan megteheti. Természetesen megkapok egy egységet itt a csatornán, amint csak lehetséges. Mutasd meg, és valójában végezzen teljes éterium pénztárca, de ennek nyilvánvalóan meg kell várnia, amíg valószínűleg esni kezd a denevér és a sír.

Ezek a kristályok multidimenzionálisak és nem köti őket sem az idő, sem pedig a tér. Az Andarák egy lélekfejlesztő, magas rezonanciájú gyógyító eszközök, amelyek minden szinten működnek: fizikai, emocionális és spirituális.

bevált spin-off ötletek

A monatomikus Andara kristályok közvetlenül a DNS szintjén hatnak, és áthangolják az aura rezgésedet az 5. Az Andarák egy eszköz a felébredéshez és az önmegvalósításhoz, és azért vannak itt, hogy segítsenek nekünk abban, hogy saját életünk mestereivé váljunk. Az Andara emelkedési technológia metafizikus tudománya: Az Andara kristályok egy időmentes hyper mezőben jönnek létre, amikor megteremtenek magukban egy olyan kinzotenitikus kontinuumot, amely lehetővé tesz egy mozgó időmezőt a kristályformáció elementáris és strukturális összetételében.

Egy kinzotenitikus kontinuum megértéséhez egy komplex disszertációra lenne szükség egy éterium pénztárca tudomány területen, amit ti nem ismertek, ezért ebből most csak a leg alapvetőbb dolgokat fogjuk érinteni. Az Athéna hálózathoz való hozzáférés lehetővé teszi a lélekanyag egységeknek azt, hogy integrációba lépjenek a spirituális anyag jövőbeni formáival.

Az Athéna hálózat volt az eredeti Akasha szintű internet!

bináris opciók, akik elkaptak

A varázslatos Andarák magas éterium pénztárca monatomikus éteriumot tartalmaznak, amely sokkal ritkább és sokkal nagyobb képességekkel bír, mint a monatomikus arany. Ez a varázslatos anyag az, amiért az annunakik eljöttek a Földre, hogy megleljék azt.

A monatomikus anyagok normál hőmérsékleten is a szupravezetők tulajdonságaival rendelkeznek. A szupravezetők mögötti elv abban áll, hogy képesek arra, hogy az elektromos energiát mindennemű ellenállás nélkül vezessék, s ezáltal egy teljesen veszteségmentes módon továbbítsák ezt az energia fajtát. Ezen túlmenően a folyamatnak az is része, hogy az elektronokat átalakítják egy olyan fény frekvenciává, amin párba lépnek a szupravezető anyaggal.

E monatomikus szupravezetőkben az egyik kulcs az exotikus egy atomú anyagok jelenléte,mint pl.

pénzt keresni videók

Egy új éterium pénztárca fejlődött ki, aminek az a célja, hogy megismerhessük a magas spin állapotú magas frekvenciás elemek kvantumszerű tulajdonságait. A szupravezetés, a gravitációnak ellenálló anyagok, a teleportáció, az idő-tér manipuláció, a több dimenziós univerzumok és minden más igazán lenyűgöző felfedezések lettek a következményei ennek a tudománynak és ezeket elméletben már kivetítik a közeljövőben is.

A természetben előforduló monatomikus elemek rendkívüli tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek erősítik és stabilizálják az emberi test elektromágneses mezejét. A monatomikus fém elemek olyan szupravezetők, amelyek 0 magnetikus mezővel rendelkeznek, azaz taszítják mind az északi, mind a déli mágneses pólusokat. Ez elvezet a Zéró pont energiához.

Kapcsolódó videók

A Zéro pont energia ZPE olyan energiaként ismert, amely megtölti az űr teljes szövetét és ami nagyon magas frekvenciákon létezik. A monatomikus fém elemek képesek arra, éterium pénztárca megcsapolják ezen korlátlan energiaforrást olyan módokon, amelyeket csak most kezdünk el megérteni.

Az Andara kristályok tartalmazzák a mono mező, a hyper mező és éterium pénztárca kinzotenitikus kontinuum leg koncentráltabb töltését. Azt is kimutatták, hogy a monatomikus metál elemek meg tudják változtatni a fizikai állapotukat és át tudnak térni más dimenziókba. A tudósok képtelenek pénzt akarnak keresni az interneten azt, hogy ez a lehetetlennek tűnő átalakulás, hogyan jön létre.

Más tesztek felfedték, hogy ez az anyag képes arra, hogy az exotikus tulajdonságait át tudja vinni hasonló fém vagy szilika alapú anyagokra.

onlinePénztárca Andara kristály medál "Kozmikus szív"

Úgy tűnik, hogy a monatomikus fém elemek képesek arra, hogy a hasonló anyagokat a saját magas rezgésszintjükre hozzák, ezáltal olyan módon átformálva vagy átalakítva azt az anyagot, hogy hasonlítson és visszatükrözze az ő exotikus tulajdonságaikat. A monatomikus Andara kristályok azon monatomikus fém elemekből származnak, amelyeket természetben olyan éterikus porokban találunk, melyeket magas hőmérsékletre forrósítottak fel.

Ez a folyamat éterium pénztárca csak átalakítja az éterikus anyagokat, de finomítja is a monatomikus fém anyagokat, és fokozza az ő exotikus tulajdonságaikat. A tesztek éterium pénztárca mutatták, hogy a monatomikus Andara kristályok azon exotikus anyag magas frekvenciáin rezegnek, amelyekből teremtették őket. Éterium pénztárca monatomikus Andara kristályok minden szempontból kvantumnak számítanak. Stratégiák a bináris opciók kereskedelmére frekvencia az energia egy mértékegysége.

Minden anyag mérhető az alapján, hogy milyen frekvencia hullámon rezeg.

Nettó kriptovaluták és platformok

Még a gondolataink is olyan energiák, amelyeket mérni lehet. Az Andara kristály ráhangolja a testet arra a hajszálpontosan tökéletes természetes frekvenciára, ami az optimális egészséghez és a fiatalkori állapothoz szükséges. A monatomikus Andara kristályok heliocentrikusak is, ami azt jelenti, hogy elnyelik és visszatükrözik a fizikai fényt, az ő kristály spiráljuk középpontja irányába. Ezáltal a monatomikus Andara kristály rendkívüli gyógyító erővel rendelkezik, amikor az ember belebámul miközben természetes Napfény felé tartja azt.

Sőt mindezen túlmenően az Andara kristályok a prima matra leg hatásosabb formájából jöttek létre. Mi az a prima matra?

lehetőségek a tőzsdei felülvizsgálatokon

A prima matra egy ősi alkímiai kifejezés, ami azt jelenti, hogy elsődleges, azaz minden behatástól mentes anyag és lefed mindenféle anyagformát, ami rezonál az elsődleges anyag eredeti formájával.

A prima matra egyszerűen magas frekvenciájú fény adat, amely az éterben létezik. Ezt az anyagot mannának hívják, élet elixírnek, a filozófusok kövének, a fiatalság forrásának, a primordiális anyagnak, exotikus anyagnak, és van még sok más szent neve is.

Ezt most azért fedik fel ezen a bolygón, hogy támogassák az emberiséget az átalakulási folyamata során. Az Andara kristályok egy kvantum szuper számítógép lemúriai megfelelői.

Az Andara ezen túlmenően egy nagy erejű erősítő is, egy multidimenzionális adó és vevő, és végtelen mennyiségű Gamma fényadat tárolására képes ugyanúgy, mint egy szuper merevlemez. Ez a fejlett földönkívüli technológia visz bennünket legközelebb ahhoz, amennyire itt a Föld bolygón valaha hozzá fogunk tudni férni az igazi varázslathoz. Hogyha tanulmányozod és megérted a metafizikai tulajdonságait és azt a konkrét érzést, amit akkor kap az ember, ha dolgozik egy ilyennel, akkor igazán hinni fogsz benne.

Megjegyzés: Minél nagyobb a kristály mérete, annál több éteriumot tartalmaz, azaz annál nagyobb az ereje. A Földön található minden Andara kristály egyike sem az eredeti lemúriai kristály. Éterium pénztárca eredeti kristályok az 5. Minden föld alapú üveg Andara kristály éterikusan kapcsolódik az 5. Az Andara a tudat legerőteljesebb erősítője az Univerzumban és mivel ti már éterium pénztárca a saját valóságotokat teremtitek meg, ez a legfőbb emelkedési eszköz, amire szükségetek lesz ahhoz, hogy ne csak manifesztáljátok a személyes álom életeteket, hanem egy jobb világot az egész emberiségnek is itt a Föld bolygón.

Arra bátorítunk éterium pénztárca, hogy szerezzétek be a saját információtokat az Andara kristály technológiával kapcsolatban és szerezzetek be néhányat e varázslatos kövekből és tanuljátok meg, hogyan kell dolgozni velük ahhoz, hogy igazi emelkedési varázslatot hozhassatok létre.

Kedveseim, kövessétek most az intuíciótokat és jóindulatú angyali erők át fognak vinni benneteket energetikailag ezen a különleges asztrál portálon a következő néhány földi hét alatt egy biztonságos helyre az életetekben, amely mentes mindazon élet aggodalomtól, amelyet eddig tapasztaltatok.

Egyfajta energetikai varázslat fog történni veletek a következő hetek során, ami erőteljes pozitív változást fog kiváltani az életetekben. Amikor kijöttök majd ebből az átalakulásból, a lenyűgöző, új 5D-s élet vár majd rátok.

A természetes dolgok állnak legközelebb a Mennyországhoz. Az andara kristályok közvetlen bináris opciók átverés jelentenek ahhoz, hogy elkezdjük megtapasztalni ezt a Mennyországot.