Opciók kiosztása, Így találsz meg minket


Megjelenik a Szarufa beállítás párbeszédablak, amelyben az él- vagy vápaszaru különböző paramétereit lehet beállítani. A párbeszédablakban látható előnézeti képen a módosítások hatása tanulmányozható, így a tárgy elhelyezése előtt különböző értékeket próbálhat ki rajta.

Szélesség: Írja be ide a szarufa keresztmetszeti szélességét.

Magasság: Írja be ide a szarufa keresztmetszeti magasságát. Élszaru szélessége: Határozza meg az élszaru a szaru tetején lévő csatlakozóelem szélességét. Szaruvég szöge fent: A választógombokkal merőleges vagy függőleges adja meg a szarufa és a csatlakozóelem teteje közti szöget. Szaruvég szöge: A választógombokkal merőleges, függőleges vagy derékszögű lemetszés adja meg, hogyan metsződik a szarufa alsó vége. Eresz kitámasztás: Ezzel a jelölőnégyzettel eresz kitámasztást adhat a szarufa alsó végéhez.

Az ereszkitámasztás keresztmetszete megegyezik a szarufa keresztmetszetével. Kitámasztás szöge: Adja meg az eresz kitámasztás hajlásszögét.

hírkereskedelem bináris opciók videó

Ha a szög értéke nulla, az ereszkitámasztás vízszintes. Megjegyzés: Az előnézeti képen a hajlásszög nem fog látszódni, de a helyes érték kerül kijelzésre mind a képernyőn, mind az egyéb helyeken. Felület: Válasszon anyagot az eresz kitámasztás számára a kiugró listából.

Vápaszaru szélessége: Írja be ide a vápaszaru szélességét.

Fólia: Válasszon egy fóliát a szarufa elemhez. Tengely vonaltípusa: Válasszon vonaltípust az eresz kitámasztás tengelye számára. Körvonal mutatása 2D-ben: A négyzetet aktiválva a tervrajzon az eresz kitámasztás teljes körvonala megjelenik, beleértve a tengelyt is. Egy tetőszerkezeti elem kontúrjának a láthatóságát azért lehet opciók kiosztása és bekapcsolni, mert általában a fedélszék-terveken a ferde elemeknek szarufáknak, gerinceknek, vápáknak csak a tengelyét kell ábrázolni, így a körvonalak ideiglenes kikapcsolásával jobban lehet ellenőrizni a tetőszerkezeti elemek csatlakozását.

Az OK gombra kattintva visszatérhet az alaprajzra.

Többszörös szarufák párbeszédablak Válasszon ki egy tetőt az alaprajzon. A párbeszédablak használata megegyezik a Szarufa beállítás párbeszédablakéval, de itt a többszörös szarufákra vonatkozó részek is aktívak. Szarufák kiosztása: Az elhelyezési módszer definiálása történhet a szarufák tengelyének maximális távolságának a megadásával Fix távolságilletve adott számú szarufa opciók kiosztása térközzel történő elhelyezésével Fix darabszám.

Ha a Fix távolságot választja, adja meg a szarufák közti maximális távolságot. Mi a teendő, ha a felhasználó által megadott távolság nem teszi lehetővé a tárgyak szabályos opciók kiosztása Ebben az esetben finomhangolásra használja a Fix távolság — különbség indulásnál, középen, a végén választógombot, amivel a szarufák közti hézag állítható be az elején, a közepén és a végén. Másolatok száma: Ez a mező akkor elérhető, ha a Fix darabszám gombot választotta.

Írja be a kívánt másolatok számát. Él- vagy vápaszaru beállítás Válasszon ki egy vagy két tetőt az alaprajzon.

Billentyűzet kiosztás

Szelemen szélessége: Írja be ide a szelemen szélességét. Szarufa vastagsága: Itt adja meg a szarufa vastagságát.

tőzsdén kereskedett opciók

Körvonal mutatása 2D-ben: A négyzetet aktiválva a tervrajzon az eresz kitámasztás teljes körvonala megjelenik, beleértve a tengelyt is. Adjon meg értékeket a Szelemen szélessége és Szarufa vastagsága mezőkben.

A CRM funkcionalitás központi eleme a munkatársaknak vagy saját magunknak kiosztható feladatok kezelése. A feladat mindig egy munkatárshoz és egy feliratkozóhoz kell, hogy tartozzon. Az egyes feladatokat címkékkel lehet ellátni, így könnyebben átláthatók és rendszerezhetők.

Készíts szelement vagy gerendát Válasszon ki egy tetőt az alaprajzon. Szélesség: Írja be ide a talpszelemen keresztmetszeti szélességét. Magasság: Írja be ide a talpszelemen keresztmetszeti magasságát. Elhelyezési szint: adja meg a talpszelemen magassági értékét. Így a talpszelement a referencia síkhoz képest magasabbra vagy alacsonyabbra is helyezheti. Opciók kiosztása tetején: Jelölje ezt be ezt a négyzetet, ha el akar helyezni szelement opciók kiosztása szarufa felső végén.

Amennyiben a szarufák tetejére kerül, annak a szarufának a magasságát be kell állítani, amelyre a szelemen kerül.

Elforgatott szelemen: Válassza ezt a lehetőséget, ha a szelement a szarufákra merőlegesen kívánja elhelyezni. Magasság: Írja be ide a szarufák magasságát.

Csatornakiosztás

Felület: Válasszon felületet a szelemen számára a kiugró listából. Készíts Talpszelement vagy Talpgerendát Válasszon ki opciók kiosztása tetőt az alaprajzon. Felület: Válasszon felületet a talpszelemen számára a kiugró menüből. Készíts kiváltót Válasszon ki két szarufát az alaprajzon.

Szélesség: Írja be ide a kiváltó keresztmetszeti szélességét. Magasság: Írja be opciók kiosztása a kiváltó keresztmetszeti magasságát. Merőleges: Válassza ezt a lehetőséget, ha a kiváltót a szarufákra merőlegesen kívánja elhelyezni Függőleges: Válassza ezt, ha a kiváltót függőlegesen szeretné elhelyezni.

Felület: Válasszon felületet a kiváltó számára a kiugró menüből. Készíts fogófát Válasszon ki két szarufát az alaprajzon. Szélesség: Írja be ide a fogófa keresztmetszeti szélességét. Magasság: Írja be ide a fogófa keresztmetszeti magasságát.

E szinttől: Írja be ide a gerenda magasságát az aktuális szint tetejéhez képest.

Feladat létrehozása, kiosztása

Terv 0,tól: Adja meg a gerenda tetejének a Terv 0,00 szintjéhez viszonyított magasságát. Egyoldali: Ezzel a gombbal készíthet egyoldali gerendát.

Kétoldali: Ezzel a gombbal készíthet kétoldali gerendát a szarufa mindkét oldalán. Készíts torokgerendákat Válasszon ki két szarufát az alaprajzon.

legjobb bináris opciós kereskedő 60 másodperc

Szélesség: Írja be ide a torokgerenda keresztmetszeti szélességét. Magasság: Írja be ide a torokgerenda keresztmetszeti magasságát. E szinttől: Írja be ide a gerenda magasságát az aktuális szint aljához képest.