Matematikai lehetőség


Kevesebb Írja vagy írja be a matematikai problémákat és a matematika-Segédet a OneNote-ban, így megoldhatja, hogy gyorsan elérje a megoldást, vagy a lépésenkénti útmutatást követve megtudhatja, hogy miként érheti el a megoldást.

  • Kiválasztás sorrend figyelembe vétele nélkül | Matematika tantárgy-pedagógia
  • Mit jelent eladási opció vásárlása

Az egyenlet megoldása után számos lehetőség közül választhat, hogy továbbra is a matematika-segéd segítségével vizsgálja meg a matematika-tanulást. Megjegyzés: Ez a funkció csak akkor érhető el, ha van Microsoft előfizetése. HaMicrosoft előfizető, ellenőrizze, hogy rendelkezik-e az Office legújabb verziójával.

bináris opciók piaci jelzései

Lépés 1: az egyenlet beírása Írja vagy írja be az egyenletet a rajz lapon. A Szabadkézi kijelölés eszközzel kidolgozhatja az egyenlet körét. Ezután válassza a matematikalehetőséget.

Matematikai lehetőség megnyílik a matematikai segéd panel.

  • Sorba rendezések ismétlődéssel | Matematika tantárgy-pedagógia
  • Bináris opciók 1 millió

Válassza a beállítások lehetőségetha váltani szeretne a valós számok és a komplex számok megoldása között, vagy ha a grafikonok szögének mértékét fok, radián vagy gradians szeretné beállítani. A legördülő menüben elérhető lehetőségek a kijelölt egyenlet típusától függnek.

vélemények a bitcoin bevételeiről

További információ: a matematikai Segéd által támogatott problémák típusai Tekintse át azt a megoldást, amelyet a OneNote a kijelölt művelet alatt jelenít meg. Az alábbi példában az x megoldáshoz kiválasztott beállítás megjeleníti a megoldást.

site forgalmaz satoshi

Ha meg szeretné tekinteni az egyenlet levezetését, kattintson vagy koppintson a Lépések megjelenítése lehetőségre, majd válassza ki a megtekinteni kívánt részletet. Ha el szeretné hallani a megoldás matematikai lehetőség, válassza a modern olvasó lehetőséget, és indítsa el a OneNote-ból.

Gyakorlati teszt létrehozása az ilyen típusú egyenlet gyakorlásához.

bitcoin jövedelem naponta

Tipp: A megoldás lépéseit a lap tetszőleges helyére húzhatja. Lásd még:.