Lejátszási opció. PowerAmp - A vezető a zenelejátszók között. A Poweramp-formátumok áttekintése


Lejátszási listák megosztása Lejátszási listák megosztása Mobileszközödről vagy számítógépedről megoszthatod saját lejátszási listáidat és a más YouTube-felhasználók által létrehozott lejátszási listákat.

lejátszási opció a kereskedelem világának jelzői

Lejátszási lejátszási opció megosztásakor a rendszer létrehoz egy linket, amelyet bárkinek továbbíthatsz. Megoszthatod közösségi hálózatokon is, például a Facebookon és a Twitteren. Ha a lejátszási listád privát videót tartalmaz, akkor meghívót kell küldened ismerőseidnek, hogy meg tudják nézni a videót.

lejátszási opció A bináris opciók Murray-szintjei

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a YouTube funkcióiból, a elemre koppintva feliratkozhatsz a YouTube Súgó csatornájára. A lejátszási lista megosztásához a lejátszási lista oldalára látogatva a böngészőből másold a vágólapra az URL-címet.

A lejátszási módot az opciók menüből is beállíthatja. Érintse meg a menüpontokat a következő sorrendben.

Ha igen, akkor lejátszási listát fogsz megosztani, ellenkező esetben azonban csak a lejátszási lista egyik videóját. Az alábbiakban felsorolunk néhány módszert, amellyel megkeresheted a lejátszási lista oldalát: Ha a saját lejátszási listádról van szó: Lépj be a bal oldali menübe.

lejátszási opció gyors pénz ma

A Könyvtár alatt a lejátszási listára kattintva eljuthatsz a lejátszási lista oldalára. Másold a vágólapra a böngészőben látható URL-címet.

  1. Лестничный пролет оказался очень коротким и закончился перед дверьми, которые при приближении Олвина автоматически растворились.
  2. Az online pénzkeresés legnépszerűbb módja

Ha valaki más lejátszási listájáról van szó: Lépj az illető csatornaoldalára Keresd meg a Lejátszási listák lapot. Ha éppen megnézel egy lejátszási listához tartozó videót: A lejátszási lista oldalára való eljutáshoz a jobb oldalon lévő szürke téglalapban kattints a lejátszási lista címére.

Lejátszási listák megosztása

Megjegyzés: Ha lejátszási opció videók nem jelennek meg a beágyazott lejátszási listában, akkor lehetséges, hogy a feltöltő egyes videóknál kikapcsolta a beágyazás lehetőségét.

A privát videókat sem lehet lejátszani a lejátszási listában, ha a feltöltő nem osztotta meg őket veled. Alkotók: Ügyelj rá, hogy a lejátszási listádon lévő tartalom csak engedélyezett beágyazási opcióval rendelkező, nyilvános videókat foglaljon magában.

PowerAmp - A vezető a zenelejátszók között. A Poweramp-formátumok áttekintése Poweramp Android alkalmazás, verzió: 2. Android alkalmazás Dream Player, verzió: 2. Moobo Music Player Android App, verzió: 1. Újabb felülvizsgálat a minőségről zenelejátszókamelyben 2 ingyenes és 1 fizetős játékost vesznek figyelembe, amelyet néhány olvasó arra kért, hogy mondja el kommentjeiben az áttekintés első két részéhez bár nem világos, hogy miért, ha már használják?

Ha nem tudod végrehajtani a fenti utasításokat, akkor valószínűleg a YouTube régi verzióját használod. Ha újabb böngészőt használsz, frissíts a YouTube jelenlegi verziójára.

Hasznosnak találta?