Kereskedés veszélyei


Megosztom Két hete írtunk bemutatót a Binance-re hamarosan megérkező tőkeáttételes kereskedésről. A tőkeáttétel során a kereskedők a számlájukon lévőnél sokkal több pénzzel kereskedhetnek, amire a keretet egy másik féltől felvett kölcsön biztosítja.

kereskedés veszélyei pénzt keresni bűn

A kölcsönt felvevők és a hitelezők közötti ügyleteket egy automatizált rendszer felügyeli. Ez biztosítja, hogy a kölcsönvett pénzt kizárólag kereskedésre kereskedés veszélyei felhasználni és ha a kereskedő bukik is az ügyleten, annyi mindenképpen maradjon a számláján, ami fedezi a felvett hitel és a kamatok visszafizetését, valamint a tőzsde jutalékát.

kereskedés veszélyei bináris stratégiák három jel

A biztonsági rendszerek az esetek Több ázsiai tőzsde mellett például ilyet alkalmaznak például a Bitfinexnél és a Poloniexnél is. Bár a tervek szerint a Binance-en kezdetben csak a nagyobb forgalmat bonyolító párokon lesz engedélyezve a tőkeáttétel, kereskedés veszélyei későbbiek során valószínűleg bővülni fog majd kínálat, mint például a Poloniexen, ahol több kevésbé ismert altcoin esetében is adott ez a lehetőség.

Vásárlók híján a tőkevédelmet garantáló automata rendszer nem tudta kinek eladni a vesztes pozíciókat, az összeomlás során így mintegy BTC-nyi hitel ragadt be és vált semmivé.

kereskedés veszélyei létra stratégia bináris opciók

Mivel a Poloniex oldalán a tőkeáttételes kölcsönöket összevonva kezelik, az ügyben azok is érintettek lettek, akik egyébként nem biztosítottak forrásokat a CLAMS kereskedéséhez. Tavaly ugyanígy jártak az OKEx felhasználói is, akiknek millió dollárjuk bánta, miután egy platformon végrehajtott tőkeáttételes ügylet után életbelépett a kockázatmegosztásról szóló szabályozás. Remélhetőleg a Binance-en hamarosan elinduló új szolgáltatás mentes lesz az ezekhez hasonló botrányoktól.

kereskedés veszélyei hogyan lehet számlát nyitni bináris opciók kereskedésére