Fizetési lehetőségek


 1. Az alábbi fizetési opciók közül választhatsz honlapunkon.
 2. Pénzügyi függetlenségi arány a normálérték alatt van
 3. Пока Хилвар собирал невероятную историю воедино, Элвин потерял ощущение времени.
 4. Pénzt keresni az interneten sok és gyors
 5. Keresni szabadidejében otthon
 6. Bináris opciók stratégiai hírei

Nem minden bank által kibocsájtott Maestro és Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük érdeklődj kártyakibocsájtó bankodnál.

Az átutalással kapcsolatos további információkról a sikeres regisztrációd után tájékozódhatsz. A sikeres banki átutalást követően az összeg várhatóan munkanapon belül átkerül a közleményben megadott felhasználónevedhez tartozó belső egyenlegedre. Ügyfélkártya Az Ügyfélkártya egy virtuális Szerencsekártya, mely a te egyedi azonosításodra szolgál.

Bővebb információt a PayU szolgáltatásairól itt találsz! PayPal Mit érdemes tudni a PayPal-ról?

 • Fizetési lehetőségek
 • Webáruház blog - WebShop Labor - Online bankkártyás fizetési lehetőségek összehasonlítása
 • Bolt utad díját lehetőséged van készpénzben, bankkártyával illetve üzleti profillal kiegyenlíteni.
 • Unauthorized Request Blocked
 • Maestro kártyák Diners Club kártya Pick Up Ponton történő utánvétes fizetés esetén pénzkezelési költséget elengedjük, így ennek díja 0 Ft.
 • Ezért jelen cikkünkben igyekszünk egy átfogó képet nyújtani az online bankkártyás fizetési módokról.

A PayPal egy Internetes bank, amely kezdte meg működését. Egészen ig a vállalat csak Amerikában működött, majd kiterjeszkedett Európába, és ettől kezdve az Egyesült Királyságban engedélyezett és bejegyzett, elektronikus pénz kibocsátására szakosodott hitelintézetként működik. A PayPal fiókot úgy kell elképzelni, fizetési lehetőségek egy hagyományos bankszámlát, csak ennek a számlának az azonosítója nem a szokásos 3 x 8 számjegy, hanem a létrehozáskor megadott e-mail cím két azonos e-mail címmel rendelkező PayPal fiók az opciók átértékelése fordulhat elő.

Készpénzzel történő fizetés

Mik a PayPal előnyei? Egyszerű: Csak egy dombornyomott kártyára van szükséged, hogy az interneten fizethess, akárcsak egy boltban, ahol kártyával lehet fizetni. Gyors: A PayPal szolgáltatásainak igénybevétele ugyan regisztrációhoz kötött, de a fizetés maga gyorsan lebonyolítható.

Kényelmes: PayPal fiók nyitásához semmilyen pénzintézethez nem kell befáradnod, azonban rendelkezned kell egy bármely bank által kibocsájtott dombornyomott bankkártyával VISA, MasterCard, American Express. Biztonságos: A PayU-hoz hasonlóan fizetési lehetőségek vásárlási tranzakció tőlünk elkülönített és védett internetes oldalon történik.

100 nyereséges bináris opciós stratégia

Így sem mi, sem harmadik fél nem juthat hozzá kártya vagy bankszámla adataidhoz. Ingyenes: A PayPal fiók létrehozása, valamint a szolgáltatás használata a számodra teljesen ingyenes, így neked csak a vásárolt termék és szolgáltatás árát kell megfizetned.

Online Áruhitel - eCREDIT

Hogyan fizethetek PayPal-lal? Amennyiben még nincs, nyitnod kell egy PayPal fiókot a PayPal oldalán!

a hét lehetőségei

Ehhez mindössze az e-mail címed és postai címed kell megadnod, illetve egy jelszót kell létrehoznod. A fiók létrehozása azonban jelenleg csak angol nyelven lehetséges. Csatolj a fiókodhoz egy bankszámla számot, ami a vásárlásaid fedezetét biztosítja, vagy töltsd fel egyenlegedet.

Bankkártya adataid biztonságosan elmentésre kerülnek, így nem kell minden egyes vásárláskor begépelned. Az oldalunkon történő vásárláskor, a "Pénztár" oldalon, a fizetési módnál válaszd a " fizetés PayPal-lal" opciót.

Fizetési lehetőségek hozzáadása vagy kiválasztása

A rendelés véglegesítésekor átirányítunk a PayPal oldalára, ahol fiókodba lépve kezdeményezheted a több opció. Fizetés után a rendszer visszairányít honlapunkra, ahol megerősítjük a vásárlás eredményét, valamint egy igazoló e-mailt is küldünk a vásárlásról. Banki átutalás Termékeinket és szolgáltatásainkat banki átutalással is fizetheted bankszámládról.

Ehhez a "Pénztár" oldalunkon a "Banki átutalás" opciót kell választanod. A rendelés közleményében megadjuk számlaszámunk adatait, ahová az összeget kell utalnod.

mi a legjobb megoldás

Ha a szükséges adatokat nem sikerül lejegyezni, azokat a vásárlásról kapot visszaigatoló e-mail-ben is megtalálod. A csomagod szállítását csak akor indítjuk, ha a fizetendő teljes összeg megérkezik hozzánk.

Utánvétes fizetés Bármelyik szállítási módnál lehetőséged van utánvétes fizetési módot választani.

Fizetési lehetőségek Készpénzes fizetés Kizárólag személyes átvétel esetén, a telephelyünkre befáradva tud ezzel a fizetési móddal élni. Ekkor a megrendelését nem terheli sem csomagolási, sem postázási kötség. Utánvétes fizetés A csomag feladásra kerül, Ön a kézbesítőnek futárnak fizet a csomag átvételekor. A megrendelését ekkor csomagolási és postázási költség, valamint utánvételi díj terheli. Előre utalás A megrendelését követően a rendelés összegét az átvételt megelőzően banki utalással rendezi.

Ennek a szolgáltatásnak a költsége: HUF. Egyes átvételi pontokon a utánvét költségét  MOL akár bankkártyával is kifizetheted. Az on-line fizetési módok PayU, PayPal kiválasztása előtt fizetési lehetőségek vedd figyelembe a következőket: Honlapunkon történő fizetés során a tranzakció forintban történik, függetlenül attól, hogy a kártyád nem forint devizanemű.

Online kártyás fizetés Ahhoz, hogy könnyebben fizethess online bankkártyáddal, mentsd el közvetlenül a fiókodba! A tranzakció így automatikusan meg fog történni.

Az oldalon látható egyéb devizanemek pl. A bankszámládon a fizetés beterhelt összege forintban — a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt — minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.