Zár bitcoin,


bináris opciók a stratégiához

Megosztom Az elmúlt két nap során dollárról ra esett a bitcoin árfolyama. A közép- és rövidtávú árfolyam medvés, de legfeljebb oldalazó, egy hónappal ezelőtt is ezen a szinten álltunk.

Fliblib, az ismert tréder — aki pár hónapja Magyarországon is tartott egy előadást arra figyelmeztet, hogy kritikus szinten mozgunk.

a bináris opciók trendjelei

Az árfolyam jelenleg ugyanis egy fontos, nyolc éve tartó trendvonal alján mozog. Ha ez tartósan megtörne, akkor a logaritmikus grafikon növekedési pályája is invalidálódna.

PNG kulcsszavak

Filbfilb grafikonján látható, hogy a BTC nyolc év alatt elég sokszor értintette a csatorna also határát, de egyszer sem esett ki belőle. Érdemes megjegyezni, hogy a grafikon a as medvepiac idején is pontosan jelezte előre a dolláros aljat.

bináris opciók volodin

A stock-to-flow model hosszú távú előrejelzésének pártolói még magabiztosak lehetnek. A modelről itt írtunk részletesebben.

áttekintés a bináris jelekről

PlanB szerint csak akkor bukik a stock-to-flow model, ha év végére a bitcoin nem zár 50 és ezer dollár között. Balage kolléga a következő grafikonon vázolta fel, hogy a bikás és a medvés forgatókönyvnek milyen lehetőségei lehetnek.

opciók vezetői

Csatlakozz a Kripto Akadémia Discord szerveréhezahol Zár bitcoin legnagyobb kriptopénzes közössége vár rád. Fizess elő a Kereskedési Tippekreha tapasztalt kereskedőink szignáljaihoz szeretnél hozzáférni.

WATCH FOR THIS BITCOIN MOVE IN NEXT 24-48 HOURS