Üzletközpont terve


A tervek szerint akár már november közepén, de lekésőbb jövő márciusban megnyithat az új komplexum.

Másfélszeresére bővítenék az Aréna Plázát Portfolio Cikk mentése Megosztás A jelenlegi 42 ezerről 60 ezer négyzetméterre bővülhet az Aréna Mall, miután az ingatlankezelő bővítés iránti kérelmet nyújtott be tavaly decemberben. A Pest Megyei Kormányhivatal oldalán megtaláltuk az eljárást, mutatjuk a tervezett bővítés térképét és az új épületrész látványtervét.

opció mágnes satoshi hogyan lehet átjutni

Építőipar konferencia február én. Ha megvalósul a projekt, akkor ez lehet a legnagyobb magyarországi bevásárlóközpont, megelőzve a most élen álló Westendet.

  1. Bejelentették: jövőre indul az új budai gigapláza építése képgaléria Portfolio Cikk mentése Megosztás Bejelentették, hogy ben elkezdődik a már több éve tervben lévő III.
  2. Информационные устройства, когда Олвин задавал им этот вопрос, тщетно обшаривали свою практически безграничную память.

A jelenleg 42 ezer négyzetméter alapterületű ingatlan a másfélszeresére növekedhet a 18 ezer négyzetméteres bővítés hatására. Az új épület alatt is lesz kétszintes mélygarázs, ahol elfér autó.

bináris opciók 1 millió tanácsadó bináris opciókhoz bináris opció

A kibővített plázában újabb boltok, éttermek, szórakoztató és fitneszszolgáltatások lesznek. A hivatal tavaly december én indította meg a környezetvédelmi hatósági eljárást az ügyben. A projekt legfontosabb paraméterei ez alapján: A üzletközpont terve követően a beépített terület négyzetméterre növekszik.

SIÓFOK PARK CENTER Üzletközpont

A meglévő és a tervezett mélygarázs egybeépítésre kerül, így összesen a bevásárlóközpont férőhelyes parkolóval fog rendelkezni. A kivitelezés harmadik negyedévében kezdődhet.

A kivitelezés várható időtartama a tervek szerint 2 év. A lilával jelzett területet építi be a beruházó: A bővítést követően pedig erre a látványra számíthatunk: Kapcsolódó cikkünk.

opció 101 vélemény pénzt keresni egy óra alatt készpénzzel