Token lemez. Magyar Narancs - Zene - Token Introspective


token lemez a legkényelmesebb bináris opciós platform

A óta működő vállalkozás, mondjuk, nem vitte token token lemez a megjelenéseit - e sorok írásakor épp a es katalógusszám kelt el, tehát körülbelül bő kéthavi rendszerességgel jön ki náluk valami - ezért cserébe viszont konzisztens, végig kiemelkedő darabokból álló katalógussal büszkélkedik, amelyben éppúgy vannak befelé forduló, mélyebb témák, mint hatalmas, tánctereket megmozgató slágerek.

Hiába ugyanis ez a sok jó zene, a bakelitekre szakosodott Token a lemezlovasok köréből eddig még nem nőtte ki magát. Egy mixlemezzel viszont el lehet érni más hallgatói csoportokat is, pláne, hogy mostanra a kiadó nem egy szerzője komoly hírnevet szerzett magának - Inigo Kennedy, S [Phase], Xhin és Go Hiyama neve például sokszor alapból garancia a minőségre.

token lemez opció vagy stop loss

A kiadót menedzselő DJ Kr! Időtlennek tűnik a nyolcvan perc, ráadásul a lemeznek szép íve is van. Hallható itt klasszikus veretés, agyasabb döngölés és melódiákkal teli kitérő, ügyesen lefedve a komolyabb technó minden szegletét, jelezve, hogy egy új nagyhatalom berendezkedésének lehetünk szem- és fültanúi.

token lemez bináris opciós stratégia új