Éter algoritmus, Simon Péter - Alkalmazott Analízis és Számításmatematikai Tanszék, ELTE


Támogasd a Qubit munkáját!

pénzt keresni az interneten biztonságos a marriot

A galiciai autonóm közösségben található spanyol város, Narón idén februárban hirdette meg  az egészségügyi minisztérium és helyi orvosok által kitalált, ezer súlyos ok motivos de peso elnevezésű ösztönző programot, amely során az egészséges táplálkozást és a testmozgást éter algoritmus, személyes egészségügyi tanácsadást nyújtanak és háromhavonta ingyenes orvosi vizsgálatokat biztosítanak.

A cél: elejéig leadni összesen százezer kilót. A város 40 ezer lakosa közül 9 ezren számítanak túlsúlyosnak és további 3 ezren küszködnek az elhízással.

az opció lényege az

Galicia híres a disznóhúsban, tintahalban és polipban gazdag gasztronómiájáról, és a Spanyol Kardiológiai Társaság által végzett felmérés szerint ez a legtöbb túlsúlyos lakossal rendelkező régió az országban. Az önkormányzati támogatást is élvező programhoz 18 helyi étterem is csatlakozott, amelyek egészségesebb hozzávalókkal igyekeznek segíteni a kezdeményezést.

Internetes projektek, amelyeken lehet keresni

A halban, tengeri élelmiszerekben és zöldségekben gazdag étrend hirdetése mellett egy olyan weboldalt is létrehoztak, ahol a lakosok megoszthatják saját receptjeiket, amelyeket aztán táplálkozástudósok elemeznek ki. Narónban ezért arra ösztönzik a szülőket, hogy gyalog vagy biciklivel járassák iskolába gyerekeiket, a biztonságuk érdekében ezért még több rendőrt helyeztek el az utcákon.

Az iskolákban minden reggel gyümölcsöket osztogatnak a gyerekeknek, és a sportokra, a testmozgásra is nagyobb hangsúlyt fektetnek.

a bitcoin az, ami

Maria Éter algoritmus Cazorla, egy helyi általános iskolában tanító, 55 éves tanár aki maga is 14 kilót fogyott az elmúlt egy évben például mindennap tengerparti sétára viszi a diákjait. Kapcsolódó cikkek a Qubiten:.

a pénzszerzett szavak kellemesek