• English
  • Deutsch
  • Magyar
  • Pincészetünk
  • Boraink
  • Technológia
  • Kapcsolat
Nincs bejelentkezve Belépés
Technológia
Alább találhat további érdekes cikkeket alkalmazott technológiánkkal kapcsolatban.
Hírlevél

Amennyiben szeretne a jövőben tájékoztatást kapni pincészetünkről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

BCS PI Technológia a borgyártásban

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A technológia alapfeltétele a vegyszermentes BCS PI szőlőművelés, (Akane talaj- és növénykondicionálószer használata, a PI víz használata az esetleges permetezésekhez, pl. levéltrágya), a kész bor energetikai aktiválása. A PI borkészítéshez kizárólag természetes anyagok használata engedélyezett.
A BCS technológiával előállított PI borok Magyarország olyan termőtájairól származnak, amelyek:

  • ősidők óta szőlőtermesztéssel foglalkoznak
  • viselik a termőtáj jellegzetességeit, aromások, telt ízűek, markánsak, és a fogyasztók körében rendkívül népszerűek.

A BCS PI technológia eredményeképpen:

  • az évjáratok közötti minőségi különbség csökken, az ízek harmóniája tökéletes, élvezeti értéke jobb, mint az azonos termőterületről származó, azonos fajtájú, de nem BCS PI technológiával előállított boré
  • a bor bioenergiával rendelkezik, aminek eredményeként az egyébként is meglévő kedvező élettani hatás fokozódik
  • a bor stabil, a palack felbontása után hosszú ideig nem romlik meg és sokáig fogyaszthat