• English
  • Deutsch
  • Magyar
  • Pincészetünk
  • Boraink
  • Technológia
  • Kapcsolat
Nincs bejelentkezve Belépés
Technológia
Alább találhat további érdekes cikkeket alkalmazott technológiánkkal kapcsolatban.
Hírlevél

Amennyiben szeretne a jövőben tájékoztatást kapni pincészetünkről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

PI Bor

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A PI bor különleges minőségű és különleges tulajdonságokkal rendelkező bor, készítéséhez a BCS PI különleges technológiát alkalmazzák. A BCS PI technológia egy meglehetősen új magyar technológia, így a PI bor fogyasztásának tapasztalatai a legfrissebb vizsgálatokon alapulnak.

A vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a bor eltarthatóságának ideje sokszorosára növekszik, és miután egy palack bort kinyitottak és félben hagytak, a bor hónapokkal a palack újra lezárását követően is fogyasztható.

A vizsgálatok egy másik eredménye szerint a PI bor íze jelentősen jobb az ellenőrző mintaként használt borokénál. Ha egy fogyasztó a PI borból és a kontroll borból ugyanolyan mennyiséget fogyaszt, úgy hogy közben nem fogyaszt alkaloidákat, dohányterméket vagy koffeint, a PI bor fogyasztása nem okoz gyors leittasodást, és nem eredményez súlyos másnaposságot, lényegesen lerövidül a teljes munkaképesség (vezetőképesség)