• English
  • Magyar
  • Pincészetünk
  • Boraink
  • Technológia
  • Kapcsolat
Nincs bejelentkezve Belépés

Gyógyító borunk

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Minden pincészet készít egy úgynevezett alapbort, amely általában a gyengébb minőségű szőlőből, vagy a nem egészen jól sikerült borokból készül házasítással. Ettől eltérően mi azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy nem állítunk elő gyengébb minőséget, hanem ezt a termékünket is PI technológiával megfejelve arra ajánljuk, hogy az egészség megőrzése érdekében, esténként, nyugodt körülmények között fogyasszon el belőle minden 40 év feletti vevőnk 2-3 pohárral egy kis dióbél, mandula, mogyoró, olívabogyó, vagy sajt elrágcsálása mellett. Ez a borunk (kisérletileg Egri Cuvée néven forgalmaztuk Eger környékén) önmagában is egy nagyon kellemes, könnyű ital volt, de most PI-borrá érve egy nagyon egészséges és nyugtató itallá vált.