Opciók ikonra


Elemek igazítása és átméretezése ikonnézetben a Mac gépen Az elemek ikonnézetben történő megtekintése során módosíthatja az elemek elrendezését, méretét és címkéjét az íróasztalon vagy a Finder-ablakokban. Egy fájl vagy mappa ikonjának módosításáról lásd: Egyéni ikonok létrehozása fájlokhoz vagy mappákhoz.

opciók ikonra

Az íróasztalon A Mac gépen tartsa lenyomva a Ctrl billentyűt, opciók ikonra kattintson az íróasztalra. Tegye a következők valamelyikét: Az ikonok gyors újrarendezése: Válassza a Rendrakás lehetőséget.

Nyomtatás A Norton által végrehajtott feladatok megtekintése vagy testreszabása A Norton lehetővé teszi az olyan, általa végrehajtott és az Ön védelmét szolgáló feladatok megtekintését, mint például a lefuttatott vizsgálatok, az elküldött riasztások, a karanténba helyezett elemek, a blokkolt alkalmazások, valamint a hálózat hozzáférésére irányuló észlelt kísérletek.

Ha a Rendrakás elem nem látható, akkor valószínűleg beállította, hogy az ikonok rendezése automatikusan történjen, vagy a Paklik funkció segítségével a fájljai automatikusan rendezésre kerülnek. Ikonok igazítása és rendezése egyszer: Válassza a Rendrakás ezzel lehetőséget, majd válasszon ki egy tetszőleges elemet. Ha a Rendrakás ezzel elem nem látható, akkor valószínűleg beállította, hogy az ikonok rendezése automatikusan történjen, vagy a Paklik funkció segítségével a fájljai automatikusan rendezésre kerülnek.

opciók ikonra

Ikonok automatikus igazítása és rendezése: Válassza a Rendezés módja lehetőséget, majd válasszon ki egy tetszőleges opciót. Az ikonméret, rácstérköz ikonok közötti távolságszövegméret és egyebek módosítása: Válassza a Nézetbeállítások megjelenítése lehetőséget, majd végezze el a módosításokat a vezérlők segítségével.

opciók ikonra

Egy Finder-ablakban a Dock területén. Nyissa meg a módosítani kívánt mappát.

A Kezdőképernyőről, különböző funkciók érhetők el. Ismerkedés a Kezdőképernyő elrendezésével Bal oldali widget szerkesztése: a bal widget funkcióinak megváltoztatása. Jobb oldali widget szerkesztése: a jobb widget funkcióinak megváltoztatása. Kezdőképernyő ikonjainak szerk.

Kattintson például a Csoportosítás a következők szerint felugró menüre, majd válassza ki a Módosítás dátuma lehetőséget.