Lehetőségeket tesznek


Sajtószoba Digitális vízjelekkel a csomagolások újrahasznosításáért A csomagolási értéklánc teljes vertikumából több mint 85 vállalat és szervezet fogott össze — köztük a GS1 in Europe, a GS1 európai szövetsége - az AIM, azaz az Európai Márkaszövetség égisze alatt, azzal az ambiciózus céllal, hogy felmérjék, vajon egy új digitális technológia lehetővé teheti-e a csomagolások könnyebb válogatását és magasabb minőségű újrahasznosítását egy valóban körforgásos gazdaság előmozdítása érdekében.

Az európai lehetőségeket tesznek GS1 szövetség, a GS1 in Europe is része a konzorciumnak és fontos szerepet játszik a GS1 szabványok helyes alkalmazásának támogatásában.

internetes befektetési csere

A körkörös, vagyis fenntartható gazdaság megvalósításának egyik legsürgetőbb kihívása a fogyasztóknál keletkező csomagolási hulladék jobb válogatása a csomagolások pontos beazonosításnak segítségével, amely hatékonyabb és jobb minőségű újrahasznosítást eredményezhet.

A digitális vízjelek forradalmasíthatják a csomagolás válogatását a hulladékgazdálkodási rendszerben, mert olyan új lehetőségeket tesznek elérhetővé, amelyek a jelenlegi technológiákkal ma még nem valósíthatók meg. A kutatás az Ellen MacArthur Alapítvány New Plastics Economy programjának keretében lehetőségeket tesznek, amely különböző újításokat vizsgált a fogyasztói fázis utáni újrafeldolgozás javítása érdekében.

könnyű és gyors pénzt keresni

A digitális vízjeleket találták a legígéretesebb technológiának, amely nemcsak elnyerte az érdekeltek többségének támogatását, hanem a koncepció alapvető igazolása érdekében átadták egy tesztválogató rendszerbe, kipróbálásra. Ennek keretében a projekt következő fázisára sokkal nagyobb léptékben és terjedelemben kerül majd sor.

mi a csalás a bináris opciókban

A projekt magában foglalja egy iparági kísérleti blockchain beruházások elindítását annak érdekében, hogy bizonyítsák a digitális vízjel technológiák életképességét a csomagolások pontosabb rendezése és a jobb minőségű újrahasznosítása érdekében, valamint nagyszámú üzleti esetpéldát vonultassanak fel.

A digitális vízjelek olyan postabélyeg nagyságú észrevehetetlen kódok, amelyek teljesen lefedik a fogyasztási cikkek csomagolásának felületét.

satoshi program

A termékazonosításra vonatkozó globális és nyílt szabványok alapján sokféle attribútumot kódolhatnak, mint például a gyártót, az SKU-t, a felhasznált műanyagok típusát és a többkomponensű anyagok összetételét, az élelmiszer vagy a nem élelmiszer-felhasználását stb. Amikor a csomagolás a hulladék-válogató létesítménybe került, a digitális vízjelet a válogatási vonalon található nagyfelbontású kamera képes felismerni és dekódolni, így aztán - az átvitt attribútumok alapján - képes a csomagolásokat a megfelelő anyagáramokba rendezni.

video kereskedés bináris opciók tól

Ez jobb és pontosabb válogatást eredményezhet, következésképpen magasabb minőségű lehet az újrahasznosítás, amely a teljes csomagolási értéklánc javát szolgálja.