Kereskedési oldalak, 1) Forex és CFD kereskedési platformok


Adatletöltés Kiválaszthatja, hogy milyen időintervallum szerint szeretné megadni a letöltendő adatok időszakos bontását.

Amennyiben "hónaptól hónapig", illetve "évtől évig" típusú időszakos bontást választ, a kezdő időszak első napjától a lezáró időszak utolsó napjáig kerülnek kiszámításra az értékek. Felhívjuk figyelmét, hogy havi, illetve éves időszakos bontásnál az adatok kumulálva kerülnek a letöltött fájlba. Időszakos bontás: Egy kiválasztott nap adatait töltheti le ezzel a beállítással.

kereskedési oldalak

Egy adott nap: A kezdő naptól a záró napig kereskedési oldalak időszak adatait töltheti le ezzel a beállítással. Naptól napig: -tól -ig Egy kiválasztott hónap adatait töltheti le ezzel a beállítással.

Létrehozva: A kereskedési platformok rövid bemutatása mellett összehasonlítjuk a különböző kereskedési platformokat. A célom ezzel a bejegyzéssel, hogy elolvasva át tudjuk tekinteni az online kereskedési platformokat, és remélhetőleg a választásban is segíthet számunkra a leírtak.

Az adott hónap adatai kumuláltan kerülnek letöltésre. Egy adott hónap: A kezdő hónap első napjától a záró hónap utolsó napjáig töltheti le az adatokat ezzel a beállítással.

kereskedési oldalak

Az kereskedési oldalak havi bontásban, kumuláltan kerülnek letöltésre. Hónaptól hónapig: -tól -ig A kiválasztott év adatait töltheti le ezzel a beállítással. Az adott év adatai kumuláltan kerülnek letöltésre.

kereskedési oldalak

Egy adott év: A kezdő év első napjától a záró év utolsó napjáig töltheti le az adatokat ezzel a beállítással. Az adatok éves bontásban, kumuláltan kerülnek letöltésre. Évtől évig: -tól -ig Itt állíthatja be a kívánt fájlformátumot.

kereskedési oldalak

Vesszővel elválasztott, szöveges vagy Excel formátum választása esetén a Letöltés gomb megnyomása után rögtön megkezdődik a fájl letöltése. Adatforma: Itt állíthatja be a lekért adatok körének típusát. Felhívjuk figyelmét, hogy a beállításoktól függően különböző adatok érhetőek el pl.

kereskedési oldalak