Jávorszarvas kereskedésben,


Most sok más modellel együtt jávorszarvas teszten voltak kíváncsiak a tudására. Amikor a ŠKODA a Volkswagen konszern része lett, sokan úgy könyvelték el magukban, mint a szegény rokont: mindig a levetett ruhákat kapja, nem nyúlhat elsőként a leveses tálba.

jávorszarvas kereskedésben

Hogy ez mennyire nincs így, arra jó példa a spanyol autós jávorszarvas kereskedésben tesztje, amelyen szabványos körülmények között tesztelik a modellek azon képességét, amikor egy hirtelen felbukkanó akadályt kell kikerülniük. A köznyelvben ez a fajta teszt a jávorszarvas teszt néven szokott felbukkanni, és mivel volt már példa rá, hogy egy prémium gyártó modellje ezen a teszten megbukva lett piaci bukás is, az évek során az autógyártók igazi mumusává jávorszarvas kereskedésben.

jávorszarvas kereskedésben

De miért lett belőle járvorszarvas teszt? Ezt a fajta tesztet Svédországban dolgozták ki még az es években, mivel arraféle komoly problémát jelent az autóutakon felbukkanó jávorszarvas, amely jellemzően nem átfut az úttesten, hanem békésen álldogál rajta. Azóta ISO szabvány is készült hozzá, és minden autógyártó felkészíti rá autóit.

jávorszarvas kereskedésben

A FABIA jobban teljesített, mint a konszern legújabb A0-ás modellje Mivel felénk viszonylag ritkák a jávorszarvasok, legyinthetnénk minderre. De ez a kikerülési manőver a hazai utakon is naponta előfordul. Gondoljunk csak egy útra kiszaladó kisgyerekre, vagy egy hirtelen elénk kitolató másik járműre.

Május 21 A Bosch és a Daimler által kifejlesztett menetstabilizáló a Mercedes-Benz A-osztály ben jávorszarvas-teszten bekövetkezett bukása után került át a nagyszériába. Hirdetés ban kezdték vizsgálni a Bosch mérnökei, hogy milyen eszközökkel lehetne megakadályozni az autók megcsúszását. Az ban általuk piacra dobott blokkolásgátló működési elvét vették alapul, amikor hivatalosan

Nem véletlenül oktatják idehaza is a vezetéstechnikai tréningeken. Nos, a FABIA kiválóan szerepelt ezen a teszten, megelőzve sok egyéb modell mellett a saját konszerntestvérét is, pedig az, mivel nemrég volt modellváltás már egy újabb padlólemezre épül.

A sebességet emelve a as tempót is sikeresen teljesítette. Persze a FABIA tudása kevés egy ilyen sikeres manőverhez, a vezetőnek legalább annyira felkészültnek kell lennie, így nem árt ezt a veszélyhelyzetet is gyakorolni.

jávorszarvas kereskedésben