Hivatalos token


Financial Conduct Authority FCA jogkörei közé tartoznak a pénzügyi szektor magatartási normáinak betartatására vonatkozó intézkedések, valamint a vállalati és lakossági pénzügyi termékek értékesítési normáinak kidolgozása és betartatása, szükség esetén egyes termékek forgalmazásának felfüggesztése.

hivatalos token internetes portálról

A Token egy Szilícium-völgyi székhelyű technológiai vállalat, amelynek fő profilja egy globális open banking platform építése a PSD2 kezelésére, amellyel segít a bankokat az átállásban.

Marten Nelson, a Token társalapítója több mint 20 éve foglalkozik startupokkal és szoftverekkel.

hivatalos token bitcoin működési elve

Tapasztalata kiterjed a termékfejlesztésre, üzleti stratégiára, üzletfejlesztésre és marketingre. A Token nyílt banki platformja segít a bankoknakúj bevételi források létrehozásában, valamint, hogy gyors és költséghatékony módon érjék el a PSD2 kritériumait. Az univerzális open banki platform lehetővé teszi bankok, kereskedők és más harmadik feles szolgáltatók számára, hogy csatlakozzanak hivatalos token Európai Unió bármely bankjának fizetési és számlainformációs kérelmeihez, ezáltal megoldva az iparágban hivatalos token integrációs problémákat.

hivatalos token Internetes jövedeleminformációs törvény

Az FCA licenc egy lépést jelent afelé, hogy a tranzakciók tényszerű open banking standarddá váljanak. Jól láthatóak a fizetési megbízások átruházási folyamatának előnyei, amely lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban indíthassanak ilyen és hasonló tranzakciókat bármely uniós országban.

hivatalos token bináris opció 2020

A platform nagyszerű környezetet nyújt a harmadik felek fejlesztői számára is, amelyek kihasználják az open banking előnyeit  és olyan fizetési alkalmazásokat és szolgáltatásokat hoznak létre, amelyekre a végfelhasználóknak valóban szükségük van.

Forrás: Bankingtech.

hivatalos token bináris opciók gkfnajhvf