Helyiek bitcoin


Az elemzők számítottak a komolyabb korrekcióra. A Bitcoin árfolyama csaknem harmadával gyengült vasárnap óta, legutóbb áprilisában csökkent ekkorát.

Megosztom Egy ban bezárt alumíniumkohóban rendezkedik be a kínai Bitmain Texasban. Azért a texasi Rockdale egy évtizede üresen álló gyárterületét választották, mert a megyétől remek adókedvezményt kaptak, Texasban pedig az USA-ban az egyik legkedvezőbbnek számító energiaárakkal dolgozhatnak.

A Nagy buli lehetett a megnyitón. A helyi beszámolók alapján a lakosok nem teljesen értik, hogy mivel foglalkozik az üzem, dehát nem is számít, ha munkahelyeket teremt.

helyiek bitcoin

A cég blogbejegyzése szerint ban kezdték meg egy 25 MW kapacitású bánya építését, melynek sikeres tesztje után most folytatják egy 50 MW-ra történő bővítéssel. A tervek szerint egészen ig fogják bővítik a létesítményt a következő években, ezzel a világ legnagyobb bitcoin bányája lesz.

helyiek bitcoin

Melyik pénztárca a bitcoin korábbi alumíniumkohóban ember dolgozott, ma en felügyelik órában zúgó gépeket. A helyiek nem is teljesen értik, hogy hogy lehet ez ipar, helyiek bitcoin nem hagyja el semmi az üzemet. Az egész hírben a legfontosabb információ, ami miatt érdemesnek találtam megosztani, az az, hogy a Bitmain a beruházás megtérülésével kapcsolatban nem ma és nem a jövő hónapban érdeklik őket az árfolyamok, hanem három év múlva.

A beruházás költsége egyes számítások szerint százmillió dollár körül lehet az 50 MW-os kapacitásra helyiek bitcoin a hardvert tekintve. Amit ugye ők maguk gyártanak.

helyiek bitcoin

Nem csak a kínaiak aktívak, az utóbbi napokban újabb csúcsot ért el a hálózat teljes számítási kapacitása a BTC árfolyam beszakadása ellenére. A es csúcskor látott érték közel 8-szorosán járunk : Igyekeznek minél több bitcoint begyűjteni a április-májusi felezésig.

helyiek bitcoin

De mi történik vajon addig az árfolyammal? Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia  Discordjához! Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával,  vásárlás  vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a  Kriptosuli Ingyenes online   kurzusunkat!

helyiek bitcoin