Bitcoin augusztus


bitcoin augusztus

Bitcoin bitcoin augusztus elemzés és heti hírösszefoglaló - Kissé átalakítjuk heti elemzésünket, árfolyamelemzésekkel kezdtünk, majd néhány hete kiegészítettük meghatározó influenszerek véleményeivel, mostantól pedig előbbi kettőhöz még hozzávesszük a hét fontos híreit.

A célunk az, hogy átfogó, kerek egész képet adjunk mindenkinek, aki érdeklődik a kriptopénzek területe iránt.

Bitcoin és más kriptovaluták

Csapjunk is bele, lássuk, hogy mi történt ezen a héten, és mi történik most! Mindezt arra használták fel, hogy bitcoint kérjenek a gyanútlan vagy naív áldozatoktól, mindezt bitcoin augusztus koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségekre hivatkozva.

bitcoin augusztus

Azóta kiderült, hogy a gyanú szerint egy mindössze 17 éves tinédzser, Graham Clark és két, szintén meglepően fiatal társa állt a háttérben, azóta el is kapták őket, az óvadékról szóló tárgyalást élőben, Zoomon közvetítette a bíróság. Rap zenét, pornót, egyebeket játszottak le, ezzel megzavarva az ülést.

bitcoin augusztus

A bírónak végül le is kellett állítania a közvetítést, az óvadékot nem csökkentette, mintegy dollárt kellene fizetnie Clarknak ahhoz, hogy kikerüljön a börtönből.

Mindemellett a bitcoin árfolyama - ismét - átlépte a tízezer dollárt, sőt, már a tizenegyezren is túljutottunk. Egyes elemzők szerint meg sem állunk százezerig, mások még tovább mennek, Max Kaiser, a népszerű pénzügyi elemző és TV személyiség szerint amikor az amerikai dollár összeomlik, akkor egészen dollárig repül majd a bitcoin árfolyama.

bitcoin augusztus

Rakesh Upadhyay szerint a bikák diadalmaskodtak a medvék felett A Cointelegraph elemzője szerint az, hogy elértük a 10 - 10 dolláros szintet további érdeklődést hozhat a bikák részéről, a mintegy 14 órával jelen cikkünk születése előtt íródott anyag jóslata úgy tűnik valóra vált, hiszen pillanatnyilag 11 dollárnál járunk.

Az emelkedő mozgóátlag értékek, és más indikátorok is erre engednek következtetni, azonban ahogy mindig, most is hozzá kell tennünk, hogy ezen a piacon szinte bármikor, majdnem minden megtörténhet.

Tovább üldözi a bitcoin az aranyat

Ami a továbbiakat illeti, úgy látja, hogy ha sikerül a 12 USD értéket elérnie a bitcoin árfolyamnak, akkor bizony további növekedés várható, a következő fontos ellenállás ezt követően a 13majd a 14 dolláros szinteknél lesz. Úgy látja, hogy a valódi veszélyt nem Kína jelenti. Másra fordítaná a sok milliárd dollárnyi tőkét, amit az amerikai kormány kockázatosnak vélt applikációk, egyebek elhárítására szánna, inkább biztonságosabb operációs rendszereket, az 5G hálózat alternatíváját, a támadásoknak ellenállóbb internet-infrastruktúrát fejlesztene.

bitcoin augusztus

Roger Ver szerint a bitcoin drága Költs 5 dollárt, hogy elküldhess 5 dollárt, ezzel a rövid, tömör, ám velős poszttal jelentkezett nemrég a terület egyik úttörő befektetője. Utalván ezzel arra, hogy szerinte a Bitcoin rendszere túlságosan drága, túl sokba kerülnek az utalások - mondjuk itt azt elfelejti megemlíteni, hogy BTC küldésekor is csak 5 dollár lenne a költség.

Kriptovaluták - bitcoin és társai

Andreas Antonopoulos GAS-ról, DeFi-ről tart podcastet A terület egyik elismert szakértője - aki több könyvet is írt a témában, többek között a Mastering Bitcoin című népszerű alkotást - most podcastokat tart, friss tweetjében a soron következőre hívja fel a figyelmet.

Ebben a decentralizált pénzügyekről, a most egyre divatosabb DeFi-ről, illetve a Ethereum fontos fejleményeiről lesz szó, a két bitcoin augusztus természetesen szorosan összefügg.

 • Bitcoin – Wikipédia
 • Kriptovaluták - bitcoin és társai cikkek - gajdospinceszet.hu
 • Tag Archive for "bitcoin" | alapblog
 • Hogyan lehet pénzt keresni az interneten a webhelyén
 • Gyors pénz ma
 • Volfix bináris opciók
 • Index - Akták - Bitcoin és más kriptovaluták

A hangulat továbbra is pozitív, sőt, egyre kedvezőbb, de talán ezt meg is érdemli a piac az elmúlt hosszú időszak nehézségei után. Ha szeretnél tanulni a kriptopénz kereskedésről, akkor látogass el a Kripto Akadémiáraahol jelen cikk szerzője, Györfi András szerkesztőként dolgozik, András egyben a Kriptopénz ABC  című ismeretterjesztő kötet szakmai szerkesztője, társszerzője.

Ha kedvet kaptál a Bitcoin vásárláshoz, kattints IDE. Ha tetszett a cikkünk, értékeld a csillagok segítségével! Azt itt leírtak pusztán edukációs és ismeretterjesztő célt szolgálnak.

 • Bitcoin árfolyam elemzés és heti hírösszefoglaló - hét
 • Tovább üldözi a bitcoin az aranyat - Hamisak is lehetnek a forgalmi adatok - Az én pénzem
 • Átvált Bitcoins (BTC) és Vietnam Dong (VND) : Valuta átváltás kalkulátor
 • Program opciót
 • Képzés tőzsdei kereskedési videóban
 • Pénzt keresni bináris opcióval
 • A Bitcoin is a pénzundor nagy nyertese - gajdospinceszet.hu
 • bitcoin - gajdospinceszet.hu

A kriptovaluták árfolyama rendkívül volatilis, árfolyamuk rövid idő alatt drasztikusan képes emelkedni vagy esni, ezért befektetési céllal történű vásárlásuk kockázatos. Mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hoznál, tájékozódj alaposan, mérlegeld pénzügyi helyzeted és kockázatvállalási képességed.