Arc kereskedés. Arc | Central Lámpabolt


Maszkok Újdonság! Az allergia és H1N1 vírus elleni védõmaszkról készült videot itt láthatja! Manapság egyre többen szenvedünk a városi levegõszennyezõdés, a háziállatok okozta, vagy egyszerûen a túlérzékenységünk miatt fellépõ allergiától, asztmától.

Ezek ellen sokféleképpen lehet védekezni: gyomírtással, életmód változtatással és természetesen gyógyszeres kezeléssel. A szervezet gyógyszerekkel való terhelésének azonban megvannak a hátrányai is ezért hosszú távon nem kielégítõ megoldás. Az allergén tünetek megjelenését akkor tudjuk elkerülni, ha eleve megakadályozzuk az allergizáló anyagok szervezetbe jutását. Ehhez nyújtanak segítséget a Respro légszûrõ maszkok.

arc kereskedés

Az általunk forgalmazott Respro maszkok Allergy maszk Allergia maszk vegyi anyagok és elemi részecskék ellen, érzékeny emberek számára A Respro Allergy maszkot hiperérzékeny embereknek fejlesztették ki, olyanoknak, akik a vegyi anyagokra, valamint az elemi méretû részecskékre érzékenyek.

Ezen anyagok elõfordulása meglehetõsen gyakori, megtalálhatók mindennapi környezetünkben poratka ürüléke, pollenek, stb.

A TallérCo legújabb termékei

Az Aero maszk olyan semleges hatású anyagokból készült, amelyek nem váltanak ki allergiás tüneteket. A Techno szelepek polypropilénbõl készültek gyógyászati szilikongumi felhasználásával. A poliészterbõl készült maszk ultrakönnyû és légáteresztõ tulajdonsága biztosítja az arcbõr természetes légzését. Tartós, könnyû kezelni, alkalmazkodik az európai szabványokhoz. Ez a kombináció növeli a szûrõ teljesítményét, és ezáltal többféle szennyezõdés kiszûrésére alkalmas.

Alkalmazkodva a Techno Gold filterhez, a maszkot két új Techno szeleppel látták el, amelyeket oly módon terveztek, hogy kilégzéskor segítse a légáramlást. Ezen tulajdonságaival a Techno Gold maszk kategóriájában a legjobb teljesítményre képes.

Keresés - arc

Sportsta maszk Levegõszennyezõdés elleni maszk A Respro Sportsta maszk könnyû súlyú levegõáteresztõ maszk, amely elõsegíti a csak mikroszkóppal látható részecskék szûrését. A légszûrés folyamata során biztosítja a maximális légcserét és a beépített Powa szelepek növelik a teljesítményt.

Ideális mindenféle, maszkot igénylõ tevékenység végzéséhez. Lehetõvé teszi a könnyed kilégzést, kényelmes, hûs viseletet biztosít.

arc kereskedés

Összehasonlítva más, hasonló szûrõkkel, a Arc kereskedés filter rendkívül alacsony légellenállást biztosít. Hypo-allergén réteggel ellátott, ami megakadályozza az arc irritációját és száraz felületet biztosít. Tulajdonságai: gyors légáramlást segítõ szelepes rendszer, tépõzár rögzítésû neoprén alapanyag különleges AMI mûgumikiváló szûrõ hatás. Elõnyei: alacsony légzésellenállás, formája igazodik az arc vonalaihoz arcra simuló formatartós és mosható, hatásos szigetelést biztosít.

A Sportsta maszk alkalmazkodik az európai standard-hez. City maszk Levegõszennyezõdés elleni maszk A Respro City levegõszennyezõdés elleni maszk magas fokú védelmet nyújt az elemi, közlekedési eszközök által kibocsátott szennyezõdésekkel szemben.

ÍGY VERED ÉS VERETED ÁT MAGAD AUTÓVÁSÁRLÁSKOR! - Botrány az autókereskedésben...

Kiszûri a szénhidrogéneket, beleértve arc kereskedés benzolt a benzint és a pirént, a nitrogénoxidokat, a kéndioxidot, ólom-oxidot és a fekete füstöt. A Hypo-allergén neoprén anyagból készült City maszk a kényelmes viselet mellett biztosítja a tökéletes szigetelést. A City maszk speciálisan kifejlesztett filtere kiszûri a nagyvárosokban elõforduló, levegõt szennyezõ alkotórészeket, a házi poratka ürüléket és a polleneket.

A City maszk két nélkülözhetetlen kilégzõ szeleppel rendelkezik, amelyen keresztül távozik a felesleges hõ, a széndioxid és a vízgõz. Tulajdonságai: aktivált faszén filter, velcro csatolás, neoprén alapanyag, két kilégzõ szelep A kerékpárosok és motorkerékpárosok egész évben használhatják.

Kiemelt márkáink

A maszkok arc kereskedés anyagból készülnek négy sportos színösszeállításban. A csomag egy tartalék Techno filtert is tartalmaz, így a vásárló választhat a két típusú filter között — a Sport filter alkalmas a levegõben lebegõ részecskék szûrésére, úgymint a dízel-kibocsátás, por és pollen, míg a Techno filter alkalmas mind a szemcsés anyagok, mind a vegyi gázok kiszûrésére. Ha valakinek légzési problémái vannak vagy arra törekszik, hogy elkerülje a napi levegõszennyezettségnek való kitettséget a Respro Ÿ maszk kényelmes, elegáns és mindenek elõtt biztonságos védelmet nyújt a tüdõ számára.

Fehér, fekete, arany és neonsárga színben, arc kereskedés méretben kapható A maszkok tulajdonságai A maszk önmagában filter nélkül nem képes a levegõ szûrésére. Mindegyik maszk a nyak hátsó részénél csatolható tépõzár segítségével.

A Státusz panel beállításait a menü ikonra kattintást követően megjelenő Elrendezés » Panelek » Általános panelek » Státusz panel menüben találod. Javaslom, hogy mielőtt tovább olvasnál, tekintsd át az Alapfogalmak és Alap gombok bejegyzéseket. Az alábbi képen piros színnel bekeretezve látod a státusz panelt.

Mind a mszkok és a kendõk moshatóak kivéve a filter. Mosásra a használattól függõen van szükség, de ajánljuk havonta elvégezni. Napi használat mellett a maszkok nem a filter! A maszkok filtereit napi használat mellett érdemes havonta cserélni a legjobb eredmény elérése érdekében.

arc kereskedés

Filterek A Respro maszkok fõ alkotóeleme a filter. A Respro maszkok szûrõjének anyagát elsõsorban katonai alkalmazásra fejlesztették ki, amelynek célja a kiváló szûrõteljesítmény, s egyben törekedtek arra, hogy ne akadályozza viselõjét tevékenységének végzése közben. A maszkokhoz többféle filter kapható, amelyek természetesen cserélhetõek. A Respro ugyanazon szûrõanyagokat használja a különbözõ maszkok esetében, hogy ezzel segítse elõ a szennyezõdések széles skálájának szûrését mind városi, vidéki illetve otthoni környezetben.

A filter arc kereskedés feltöltött polymer rostokat használnak. Hypo-allergén réteggel látták el ami megakadályozza az arc irritációját és száraz felületet biztosít. A Dynamic A.